Studio Vesis esittely

Studio Vesis on Asikkalan Vesivehmaalle ok-talon autotallin yhteyteen rakennettu äänieristetty studiotila, jonka ytimenä on MacBookPro työasema ja Logic Pro X uusin versio DAW. Audiointerfacet tällä hetkellä Clarett 4Pre Thunderbolt ja Steinberg UR44 varalla.

Digitaaliset soittimet pääosin Logicin valikoimasta ja Wavesin pluginit laajasti käytössä. Laajasti soundeja Native Instrumentsilta.

Laulumikkinä Shure SM58, akustisiin soittimiin AKGC2000B ja BlueBluebird.

Akustisina soittimina viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso, Ritmuller flyygeli, tenorisaksofoni, Gretsch-mandoliini, Variax standard mallintava sähkökitara, PRS-sähkökitara, Takamine metallikielinen akustinen kitara ja nailonkielinen kitara. Lisäksi mm. nauhaton basso, rumpusetti (ei äänityskäytössä, rumpujen äänitys käytännössä digitaalisesti), useita perkussioita mm. djembe. Osa soittimista, mm. flyygeli on ok-talon yhteydessä tilan rajallisuuden vuoksi ja äänitys esim. flyygelillä vaatii erityisjärjestelyitä. Studiossa on käytössä on myös Kawai VPC1 flyygelipainotettu täysimittainen erittäin laadukas midikeyboard ja Synthogy Ivory II 2.5 plugin flyygeliäänityksiin, jota itse pääasiassa käytän näissä tilanteissa. Myös useita muita midikeyboardeja esim. syntetisaattorityyppisiä äänityksiä varten on käytettävissä.

Studiomonitoreina Yamaha HS50M, rinnalla dB ES602 x 2. Useita studiokuulokkeita, mm. SonyMDR-750B.

Studio on pääasiassa www.hengellinenlaulukirja.com projektin ja radiohartauksien äänitysten käytössä. Studion laitteistoa pyritään uusimaan jatkuvasti ja seuraavana kohteena on MacBookPro työaseman uusiminen. Myös studiomikrofonivalikoiman laajentuminen on tavoitteena.

Yhteydenotot: andalente@gmail.com.

Seurakuntalaulun ja suoraselkäisen hengellisen sanoman edistäminen Suomessa on nettikanttorin intresseissä etusijalla. Virsien äänitykset ovat olleet muutaman vuoden tauolla arkityökiireiden vuoksi. Projekti jatkuu ajan salliessa. Nettikanttori kiittää ja toivoo esirukouksien jatkuvan.

Jumalan runsasta armoa ja Kristuksen sisäistä tuntemusta, Hänen tahdossaan kulkemista sinulle toivottelee nettikanttori!

Gal 2:19-20.