Tietoa sivuista

Kaikki Hengellisen Laulukirjan näillä sivuistoilla äänitetyt ja julkaistut kappaleet äänitetään ja editoidaan digitaalisesti Studio Vesiksessä Vesivehmaalla. ”Nettikanttori”on myös äänitteillä kuultavien laulujen lopullinen sovittaja ja kaikkien äänitteillä kuultavien instrumenttien soittaja ja laulaja. Akustisina soittimina sovituksissa on mm. viulu, kitarat, tenorisaksofoni, nauhaton basso, sello. Lisäksi voidaan käyttää digitaalisia soittimia.

Hengellisen laulukirjan laulujen säveltäjä- ja sanoittajatiedot löytyvät Hengellisestä laulukirjasta. Hengellisen laulukirjan nuottipainoksen (1991) sovituksia on käytetty näillä sivuilla kuultavien sovitusten lähtökohtana. Laulujen sovituksia on kuitenkin muokattu edelleen ja useimpiin lauluihin on lisätty erilliset alku-ja välisoitot. Laulujen melodiat ja sanoitukset on säilytetty alkuperäisessä muodossaan. Rytmiikan osalta on pyritty tiettyyn reippauteen ja laahaavan laulutyylin välttämiseen.

Näiden sivujen julkaisia ja ylläpitäjä on yksityishenkilö, joka on toiminut sivutoimisesti n. 30 vuoden ajan kanttorina metodistikirkossa. Näiden sivujen ja julkaistujen laulujen tarkoitus on SEURAKUNTALAULUN EDISTÄMINEN SUOMESSA. Sivuston ja äänitettyjen laulujen käyttäminen seurakuntien ja yksityishenkilöiden hartaus- ja jumalanpalvelustilaisuuksissa on käyttäjille täysin ilmaista. Sivujen ylläpitämisestä koituu ylläpitokuluja, joista vastaa sivujen ylläpitäjä yksityishenkilönä.